Home » » Μονόδρομος το διπλό

Μονόδρομος το διπλό

Ενόψει του αγώνα με την Καβάλα το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό είναι ένα και ο στόχος διπλός. Η νίκη είναι μονόδρομος για το τριφύλλι ενώ η καλή εμφάνιση κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να... σβηστούν τα κακώς κείμενα του "Καμπ Νου".


Πέρα, όμως, από τα "τραύματα" που άφησε η ήττα με 5-1 από την Μπαρτσελόνα, στον Παναθηναϊκό θέλουν να δώσουν με την αγωνιστική τους παρουσία, την απάντηση στο θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά το τέλος της περασμένης αγωνιστικής με τη "βαβούρα" για τη διαιτησία.

Για τον σημερινό αγώνα ο Νίκος Νιόπλιας (19:30, Novasports 2) έχει σχεδιάσει ήδη κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει ο Γιώργος Καραγκούνης. Επίσης, θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Γκαρσία και Πλεσί ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι πιθανό ν' αγωνιστεί ο Ιωαννίδης. Αυτές οι αλλαγές έχουν να κάνουν και με τη διάθεση φρεσκαρίσματος αλλά και με την... αποστολή μηνυμάτων για τη συνολική χαλάρωση που διαπιστώθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα στην Παιανία, και που είχε ως συνέπεια τις δύο επισκέψεις του προέδρου, Νικόλα Πατέρα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση περισσότερων από 3.500 φίλων του ενώ οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις μιλούν για 5.000 φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Καβάλας. Σε περίπτωση που οι "πράσινοι" κερδίσουν στο "Ανθή Καραγιάννη" αυτόματα... ρεφάρουν την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ξάνθη και συγκεντρώνουν έξι βαθμούς σε δύο έδρες (Άρη, Καβάλας) όπου στο προηγούμενο πρωτάθλημα δεν έφυγαν νικητές.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου